Text Size

image
ЦЕНОВА ЛИСТА

По азбучен ред

можете да изтеглете

в Ecxel формат.

Изтегли
image
ЦЕНОВА ЛИСТА

По артикулен номер

можете да изтеглете

в Ecxel формат.

Изтегли
“БУЛДИМ” ЕООД е създадена през 1993год в гр. Казанлък и е специализирана във внос и дистрибуция на резервни авточасти за леки автомобили “SKODA”.
Компанията е директен вносител на резервни части от водещи фирми-производители от ЧЕХИЯ и СЛОВАКИЯ, като подържа богата складова наличност от над 7000 артикула за различните модели “SKODA”: - S105/120; Favorit; Felicia; FABIA; OCTAVIA и SUPERB. Още

За нас

“БУЛДИМ” ЕООД е създадена през 1993год в гр. Казанлък и е специализирана във внос и дистрибуция на резервни авточасти за леки автомобили “SKODA”.

Компанията е директен вносител на резервни части от водещи фирми-производители от ЧЕХИЯ и СЛОВАКИЯ, като подържа богата складова наличност от над 7000 артикула за различните модели “SKODA”: S105/120, Favorit, Felicia, FABIA, OCTAVIA и SUPERB.

Дружеството има изградена мрежа от собствени складове и магазини за търговия на едро и дребно в България – гр. Казанлък, гр. София, гр. Варна и гр. Пловдив. Компанията се развива интензивно и днес е една от водещите в тази област. Благодарение на отличните продукти, които предлага  “БУЛДИМ” ЕООД се нарежда сред предпочитаните доставчици на авточасти за “SKODA”.

Ние представляваме следните производители: TRW (спирачни дискове, накладки и ходова част); FRAGOKOV и VAP (спир.помпи и цилиндри); KOLBENSHMIDT (части по двигател); ATESO (амортисьори); SPIDAN и GLO (карета); GUMAKOV и RUBENA (тампони,семеринги и ремъци); AGC (стъкла); TEMAC (гарнитури и уплътнители); FRAD и UNICO-MANN ( филтри); NARVA и ALAMP (ел. крушки); MASSAG (огледала); H.L.F.(ключове и превключватели); BTV (тасове,емблеми и пластмасови изделия); GLACIER TRIBOMETAL (лагерни черупки); FAG и INA (лагери и ролки); SACHS и LUK (съединители); BOSAL (ауспуси); HELLA (фарове)  и други.

Ние доставяме стоките с наш транспорт или чрез куриерски услуги – ЕКОНТ, ЕВРОПЪТ, ЛЕО, СПИДИ и др.

Регистрирайте се като търговец на едро и ще получите допълнително % отстъпка.